Наркотики - головний ворог підлітків

Вступ 

   Науково доведено, що шкідливі звички досить суттєво негативно впливають на організм дорослої людини. А чи задумувався хтось над тим, який вплив мають шкідливі звички на організм підлітків? У цьому розділі ми розкажемо про негативний вплив різних популярних для молоді шкідливих звичок.

 Проблема наркотиків: 

Картинки по запросу наркотики


  
   На мою думку причин чому підлітки починають вживати наркотики є досить велика кількість. Перше, що спало мені на розум не розуміння дитини батьками, підліток, який не має підтримки з боку близьких йому людей починає шукати таку підтримку. Дуже часто це приводить їх до компанії, яка нехтує будь-якими моральними якостями зловживають алкоголем, курять або ж вживають наркотики.

Наслідки:

Картинки по запросу наркотики

   Наркотики знищують здоров'я молодого організму підлітків та викликає тривалу залежність від наркотичних речовин. Людина не бачить іншого приводу для життя окрім постійного вживання наркотиків. У неї відсутня мета та мотивація до життя. Життя стає просто існуванням віл дози до дози. Наркотики знищують майбутнє підлітків їх перспективи, таланти.
Наслідком цього є зруйноване життя та особистість та втрачене життя. Така людина перестає бути корисною для суспільства.

Як протистояти бажанню вживати наркотики?

Картинки по запросу спорт
   На мою думку, найкращим способом проти наркотиків є спорт. Також варто зазначити,що людина, яка має роботу від якої отримує задоволення ніколи не почне вживати наркотики, адже улюблена справа є для людей сильнішою за будь-який наркотик. А спорт допоможе людині вийти з депресії. Спорт мотивує нас досягати висот та відкривати нові горизонти. 




Висновки:

Наркотики, мабуть, найбільше зло 21 століття, тому варто завжди знати, що усі життєві негаразди у порівнянні з тимдо чого вас можуть привести наркотики- це дрібниці.


Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу