Програми для підтримки здорового способу життя

Зараз, в еру сучасних технологій, мобільними телефонами користується більше ніж 90% усіх людей, що становить приблизно 6,3 мільярда чоловік.
За допомогою телефону можна спілкуватися в соціальних мережах, обмінюватися повідомленнями та дзвінками, шукати інформацію в інтернеті або просто грати в ігри, але окрім цього можна ще й вести здоровий спосіб життя, встановивши спеціальні, і в деяких випадках навіть безкоштовні програми.
Всім відомо, що людина на день повинна споживати певну кількість калорій. Для чоловіків ця величина становить 1 ккал на 1 кг маси тіла на годину, а для жінок - 0,9 ккал/кг/год. Тобто, якщо ви важите 60 кг, то в добу основний обмін складе: 0,9 ккал x 60 кг x 24 год = 1296 ккал. Але як дізнатися що ви споживаєте потрібну кількість, не більше і не менше? 

Тут допоможе програма для підрахунку калорій. Їх існує дуже багато. Коли ти щось з’їв або збираєшся з’їсти ти можеш підрахувати кількість калорій, які містяться у цій страві й дізнатися скільки калорій ти ще можеш спожити, щоб не нашкодити своєму здоров’ю.
Також підтримувати здоровий спосіб життя може допомогти програма для тренувань. Відкривши її ви зможете вибрати потрібне вам фізичне навантаження і комплекси вправ для того щоб тримати себе в формі.
Ще однією корисною річчю є програма для сну. Не секрет, що зараз у людей майже немає часу для нормального здорового сну(який повинен тривати в середньому 8-9 годин). Часто ми не спимо до пізньої ночі або до ранку, а іноді й декілька днів. Це негативно впливає на наше здоров’я і самопочуття, але, використовуючи цю програму, ви зможете дізнатися скільки годин ви повинні спати, скільки ви недоспали і в деяких випадках навіть отримаєте рекомендації на рахунок коли саме вам краще лягти спати, щоб відчувати себе бадьоро протягом всього дня.
Ось як легко ваш звичайний смартфон може зберегти ваше здоров’я.

Коментарі

Дописати коментар