Як допомагають освітні сайти у навчанні?

Всі ми знаємо про існування величезної кількості різноманітних освітніх сайтів. Від звичайних сайтів з величезною кількістю інформації до тих, де ти можеш пройти ЗНО.
Наприклад, всіма обожнювана Вікіпедія. І що б ми без неї робили?
Вікіпедія дійсно є дуже корисним освітнім сайтом, де можна знайти що завгодно і коли завгодно. Ви, як завжди, залишили все на останній день і вже завтра вам потрібно розповісти якусь доповідь, а ви по цій темі не розумніше парти? З Вікіпедією реально все. Хоча це не саме надійне джерело інформації, але, якщо часу обмаль, то підійде.
Звичайно, окрім Вікіпедії, є ще ціла нескінченність сайтів. Перелічити їх всіх не вистачить ні сил, ні часу, ні пальців, тому розповім про ще один непоганий сайт osvita.ua, і досить.
Загалом цей сайт достатньо зручний. Можеш зайти та спробувати свої сили у складанні ЗНО. Заняття це не дуже цікаве, але, подивившись результати, ти зможеш дізнатися знання з яких тем у тебе погані, щоб їх покращати, і щоб не працювати все своє майбутнє життя в Зеленбуді.
Також на сайті є різноманітні переліки навчальних закладів, завдяки яким ти можеш вирішити куди будеш подавати документи на здобуття вищої освіти.
А тепер про один ВЕЛИЧЕЗНИЙ у всіх сенсах мінус. Весь задній план це суцільна реклама. Чому величезний у всіх сенсах? Через те, що її не можливо не бачити, вона тебе неначе переслідує. І тобі пощастило, якщо це якась реклама коледжу КРОК чи щось таке, тому що коли на тебе з рекламного банера дивиться Поплавський, ти почуваєш себе неначе на сеансі гіпнозу. Тобі здається. що він уже в твоїх думках говорить до тебе: "Йди до мого університету". Але, не зважаючи на це, для учнів старшої школи сайт дуже корисний і пізнавальний

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гаджети для дітей: за і проти

Гаджети та ожиріння

День Землі