В здоровому тілі здоровий дух

   В Стенфордському університеті зробили дослідження, в якому взяли участь представники різних вікових категорій. Воно було направлене на дослідження способу життя цих людей, їх життєві успіхи, здоров'я, психіку тощо. Дослідження показало, що люди, які ведуть активний спосіб життя, займаються будь-яким видом спорту, тобто для яких рух - це приємна звичка, а не противна дія, які також вибирають правильне харчування, та не мають шкідливих звичок, також займають активну позицію у суспільному житті, вони більш життєрадісні, веселі, а головне успішні, також почувають себе більш щасливими на відміну від тих, хто нехтує заняттями спорту.


   У нашому тілі всі аспекти взаємодіють між собою і повинні органічно розвиватися, це дослідження дуже ясно показує нам важливість здорового, рухливого способу життя. І правда, якщо змінювати розумову діяльність на фізичну набагато ефективніше, ніж займатися лише тільки розумовою, сидячою діяльністю. В дослідженні навіть ті, хто багато читають, більше ніж інші, все рівно показують менші розумові здібності, меншу гнучкість розуму та швидку втомлюваність. Найуспішнішими були саме ті, хто поєднують читання книг (саме паперових книг) та заняття спортом.
Картинки по запросу спортсмен
  
  Сутність людини у активній діяльності серед суспільства, у творчості і перетворенні навколишньої дійсності, тому, щоб бути активним, почувати себе живою людиною, потрібно доглядати за своїм фізичним станом здоров'я, і в погоні за успіхом потрібно не забувати основну її складову - наше здоров'я. 

Коментарі

Дописати коментар