Гаджети та ожиріння


Картинки по запросу ожиріння

Зараз, у еру сучасних технологій, величезна кількість людей використовує гаджети щосекунди. Іноді це корисні речі, наприклад, фітнес браслети або смарт годинники, але убільшості випадків ми просто сидимо у кріслі перед монітором .Внаслідок цього, наша рухливість зменшується, а активний спосіб життя замінюється сидячим.

Люди віддають перевагу майже безперервному сидінню за комп'ютером, що означає відсутність фізичних навантажень. Але їсти то ми не перестаємо. Кілокалорії, які ми з'їли, не витрачаються, через відсутність достатньої кількості руху, і відкладаються у тілі. Наслідком є ожиріння.
Ожиріння збільшує ризик виникнення різноманітних захворювань, таких як захворювання серця, діабет ІІ типу, синдром обструктивного апное сну, деякі види онкологічних захворювань раку, остеоартриту, та астми.
Ожиріння зв'язують з випадками передчасної смерті у всьому світі, з тенденцією збільшення розповсюдження серед дорослих і дітей, через що державні владні структури вважають цю проблему однією з найсерйозніших проблем охорони здоров'я XXI сторіччя.
Дієта та фізичні вправи — основні методи боротьби з ожирінням. Хоча можна просто не забувати про періодичні невеликі фізичні навантаження або тренування і про те, що надмірне використання абсолютно всіх гаджетів шкодить вашому здоров'ю.

Коментарі