Підлітки Алкоголіки??? Як захистити свою дитину. Лікарі кажуть що...

Шкода алкоголю дітям
Проблема алкоголізму серед підлітків існує в абсолютній більшості країн, при цьому в Росії і в Україні вона становить серйозну загрозу майбутньому країни. Спиртне завдає шкоди організму при його вживанні в будь-яких кількостях, а регулярні узливання у молодості наносять організму просто непоправної шкоди.
Картинки по запросу діти та алкогольОсобливості дії алкоголю на розвиток підлітка полягають у тому, що у молодому віці швидкість обмінних процесів в організмі є досить високою, що істотно збільшує деструктивний вплив етанолу на органи і тканини. Тому шкоду алкоголю для підлітків багаторазово перевищує негативний вплив на організм дорослої людини.

Крім того, шкоду алкоголю для підлітків полягає у втраті періоду, протягом якого спостерігається найбільш інтенсивне комплексне розвиток людини у фізичному та інтелектуальному плані.

Особливості структури тканин головного мозку в молодому віці стають причиною їх підвищеної чутливості до етанолу.
Значна кількість етанолу, систематично надходить в незміцнілий організм, що може призвести до появи серйозних розладів.

Картинки по запросу серцево судинна системаКартина того, що робить алкоголь з дітьми, буде неповною, якщо не згадати про згубний вплив на серце і судини.
Так як підлітковий організм дуже швидко засвоює надходять речовини, випитий алкоголь буде в найкоротші терміни впитан в серцевий м’яз, що з часом призведе до розвитку серйозних захворювань.
Вплив алкоголю на дитину не обмежується перерахованими вище пунктами. Випитий алкоголь являє собою чималу навантаження на організм, що призводить до зниження захисних сил. 
Як боролися з алкоголем в Харкові за часи СРСР
Цікавий документ про боротьбу з алкоголем, рекомендую почитати

Коментарі

Дописати коментар