Як десятикласнику залишатися здоровим


Вам ще не набридла ваша погана постава? А той, факт, що пробігши декілька сотень метрів, ви починаєте подихати? Особисто мені, це остогидло. Тому я не можу змовчати.
В повсякденному житті звичайного підлітка доволі непросто залишатися успішним в школі та бути повністю здоровим. Навчання забирає доволі немало часу, а врахувавши ще й домашнє завдання та додаткове заняття з англійської або математики, часу на дозвілля, яке повинно приносити користь здоров'ю залишається обмаль.
В наш час більшість дітей та підлітків обирають такі розваги, що призводять до малорухомого
способу життя. А він в свою чергу тягне за собою багато проблем. Сколіоз, поганий зір, відсутність фізичної підготовки - наслідки такого життя. Але існує альтернатива одвічному "залипанню" у соціальних мережах та нескінченним комп'ютерним іграм. І я зараз не маю на увазі професіональний спорт.
По-перше, знайди собі друзів. І частіше ходи на прогулянки. Це допоможе розім'ятися, а також вільно спілкуватия з людьми, стане приєно проведеним часом. По-друге, не нехтуй велосипедом. Змусь батьків привести його із гаража та вибирайся кататися. Таке заняття стане чудовим кардіо-навантаженням і ти хоч згадаєш, як крутяться ті педалі.Це стосується і роликів, скейту, скакалки, м'яча та всього, що ти давно покинув у себе на балконі. По-третє, надавай перевагу аудіокнигам. Завантажив її на смартфон, взяв навушники та почимчикував на свіже повітря. Задоволення від самої книги не зникне, а твоя спина подякує тобі за прогулянку. 

Коментарі

  1. Зроблю аудіокнигу з друга і буду кататися на ньому!

    ВідповістиВидалити
  2. Цікава і мотувуюча стаття. Попереду літо, витягуєм велосипеди з гаражів, ролики і скейти з балконів, вмикаємо аудіокнигу, і на вулицю!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар